top of page

Shipping & payments

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

Поръчаната стока се доставя чрез куриерска фирма СПИДИ на посочения от клиента адрес или офис на куриерската фирма. При избор на опция за доставка "До Офис", следва да се посочи избран куриерски офис в полето Адрес. Справка за офисите на куриерската фирма можете да видите тук - https://www.speedy.bg/bg/speedy-offices.

 

Срокът за обработка и доставка на поръчките е от 2 до 5 работни дни. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида ѝ и ползвания транспорт за доставка. Всички доставки са с включена опция "Преглед"', за да се увериш, че получаваш правилните продукти.

Поръчките се изпълняват само за територията на България. Задължително е попълването на формата за обратна връзка. Поръчки без попълнена пълна информация за обратна връзка не се обработват. Ще бъдете информирани, че поръчката Ви е приета.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

до офис на Спиди / 5.50 лв

до адрес / 6.00 лв

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ

Плащането е в брой при доставка чрез пощенски паричен превод.

Дължимата сума за стоката и куриерската услуга се заплаща на куриера, извършващ доставката на адреса или при получаване в офис на Спиди.

 

За да получите документ за покупката, моля изискайте разписка за пощенски паричен превод (ППП) от куриера. Клиентът запазва фискалния документ, който замества фискалната касова бележка в доказателство за извършеното плащане.

 

Съгласно Наредба №18 от ЗДДС, чл.3 ал.1 и подписаният между Плантон ЕООД и Спиди АД договор за НП с ППП, отпада задължението Плантон ЕООД да издава фискален касов бон.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

1. Наложен платеж при доставка до адрес или до офис на куриерска компания Спиди.

2. Плащане с карта

bottom of page